Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o turnătorie din localitatea Codlea, judeţul Braşov, pompierii intervenind cu şase autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Angajaţii au fost evacuaţi, fără a fi înregistrate victime. Incendiul a fost stins, iar Poliţia anunţă o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În aceastã seară, în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la un incendiu ce a izbucnit la SC SILNEF METAL CASTING SRL (Turnptorie apartinand Silnef), amplasată pe DJ 112 A, la ieşire din municipiul Codlea spre Halchiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, dar şi echipaje ISU. Poliţiştii au constatat că în interiorul halei se aflau angajaţi ai societăţii, dar aceştia au fost evacuaţi şi s-au luat mãsuri ca persoanele prezente în zonã să păstreze o distanţă de siguranţă şi protecţie”, a precizat IPJ Braşov.

Conform sursei citate, incendiul a fost stins, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii acestuia.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a izbucnit la turnătoria Silnef din Codlea.

Potrivit ISU Braşov, acolo s-au deplasat 6 autospeciale de stingere (dintre care 2 aparţinând SVSU Codlea), o autoscisternă cu apă, 2 autoscări si un echipaj SMURD.

”Incendiul este localizat, nu mai există pericol de extindere. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.