Un şofer care nu a oprit la semnal, fiind urmărit de către poliţişti, a fost împuşcat de oamenii legii, iar apoi maşina a intrat într-un şanţ. Bărbatul nu a putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Medicii sosiţi la locul accidentului nu au reuşit să-l salveze pe bărbat, fiind declarat decesul. 
ŞTIRE INITIALĂ: Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, joi, un echipaj de poliţie de pe raza oraşului Flămânzi a fost sesizat de poliţişti din cadrul IPJ Iaşi despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.
"Trei echipaje de poliţie aflate în teren, pe raza oraşului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenţionat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către poliţişti. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior înspre pneurile autoturismului", se arată în comunicatul IPJ Botoşani.
Sursa citată menţionează că în urma executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un şanţ, de marginea drumului. 
Poliţiştii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenţia unei ambulanţe la faţa locului.
Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.