O persoană a fost rănită, marţi, fiind transportată la spital, după ce o fereastră s-a spart în timpul furtunii de la Oradea. De asemenea, pompierii au avut zeci de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi din cauza vântului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Imagini surprinse de localnici arată maşini avariate de copaci căzuţi sau de elemente de construcţie desprinse. 

De asemenea, in video postat pe Facebook, arată cum acoperişul Bibliotecii Universităţii Oradea a fost smuls de vânt 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Detaşamentului Salonta, Detaşamentului Marghita şi Staţiei Aleşd intervin cu autospecialele, echipamentele şi accesoriile din dotare pentru înlăturarea efectelor furtunilor manifestate în judeţ. Pompierii Detaşamentului Salonta au degajat zeci de copaci care blocau traficul pe DN 79, între localităţile Mădăras şi Salonta, urmând să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe mai multe străzi din Salonta”, a transmis, marţi, ISU Bihor.

FOTO - Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA
FOTO - Facebook / INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA

Sursa citată a precizat că pompierii Detaşamentului 1 şi 2 Oradea acţionează pe raza întregului municipiu, unde vântul puternic a desprins acoperişurile mai multor imobile şi  a doborât mai mulţi copaci pe carosabil şi autoturisme.

”În Oradea, pompierii militari paramedici din cadrul Detaşamentului 2 Oradea au acordat îngrijirile necesare unei persoane rănite în urma spargerii unei ferestre, transportând-o ulterior la spital”, au mai precizat pompierii.

Judeţul a fost vizat de avertizări nowcasting de vreme rea, fiind emisă inclusiv  o avertizare cod roşu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.