Şoferul unei maşini, un bărbat de 57 de ani, a suferit un stop cardio-respirator şi a scăpat autoturismul de sub control, intrând cu el într-o staţie de autobuz din Baia Mare. În urma accidentului, un băiat de 13 ani aflat în staţie a fost rănit, iar pasagerul din dreapta şoferului a suferit un atac de panică, fiind de asemenea, transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Azi, 10 august, la ora 17.59, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, au intervenit la un accident rutier produs pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. 
La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 57 de ani din Surdeşti, în timp ce conducea un autoturism înspre Baia Mare, a ajuns într-o staţie peco, unde a acroşat un autoturism care se afla staţionat la o pompă de alimentare”, a transmis, miercuri seară, IPJ Maramureş. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma impactului, autoturismul condus de bărbat a ricoşat într-un gard, ulterior a pătruns pe contrasens şi s-a oprit într-o bancă de aşteptare din staţia de mijloc de transport în comun.
 
”În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unei pasagere de 54 ani şi a unui minor de 13 ani, care se afla în staţia de autobuz în calitate de pieton. Cele trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au mai precizat poliţiştii. 
 
Aceştia au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Maramureş, accindentul a avut loc miercuri după-amiază, în Baia Mare.
 
”A avut loc un accident rutier în Baia Mare. Unui bărbat de 57 de ani i s-a făcut rău la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital. O a dua persoană, care se afla ca pasager în maşină, în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică. Şi aceasta a fost transporată la spital de un sechipaj SAJ”, au declarat pentru News.roreprezentanţii ISU Maramureş.
 
Potrivit sursei ciate, o a treia victimă a fost un copil de 13 ani care a suferit un traumatism la nivelul umărului. Acesta a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei.
 
Poliţiştii au preluat cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.