Autorităţile din judeţele Covasna şi Bacău au intervenit, sâmbătă, după ce un autoturism care participa la o competiţie de off road a căzut în râul Oituz, între cele două judeţe. Mai multe echipaje s-au deplasat în zonă, însă accesul a fost extrem de dificil. Pilotul a fost găsit decedat, copilotul fiind găsit în viaţă. Federaţia Română de Automobilism Sportiv a anunţat, sâmbătă seară, că pilotul decedat în accidentul de la Slănic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea. Maşina a fost luată de viitură, la trecerea râului, iar pilotul nu a putut să iasă. Competiţia a fost oprită, iar Federaţia a deschis propria anhetă pentru a se stabili cauzele producerii tradegiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pilotul decedat în accidentul de la Slănic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea / Maşina a fost luată de viitură, la trecerea râului / Concursul a fost oprit / Anchetă pentru a stabili cauzele tragediei - VIDEO
CITEȘTE ȘI Pilotul decedat în accidentul de la Slănic Moldova este fostul campion national Adrian Cernea / Maşina a fost luată de viitură, la trecerea râului / Concursul a fost oprit / Anchetă pentru a stabili cauzele tragediei - VIDEO

 ISU Bacău a anunţat, sâmbătă, că echipaje din Bacău şi Conasna intervin după ce, undeva între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău), un autoturism participant la o competiţie de off road s-a răsturnat în râul Oituz.

”În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu Drumul Naţional.

”Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil se va continua deplasarea pe jos”, a mai transmis ISU Bacău.

La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă.

Acesta este stabil hemodinamic şi va fi transportat la spital.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.