Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc, joi, în judeţul Arad, fiind implicate o camionetă şi un autoturism. Un al treilea bărbat rănit în accident a murit ulterior la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În urma accidentului rutier de pe D.J. 709, şi-au pierdut viaţa un bărbat de 50 de ani, din Păuliş, un bărbat de 55 de ani, din Pecica, şi un bărbat de 49 de ani, din Arad. Au fost răniţi grav: un bărbat de 59 de ani şi un bărbat de 42 de ani, amândoi din Arad. Au fost răniţi uşor: un bărbat de 50 de ani, din Horia, şi doi bărbaţi din Arad, amândoi cu vârsta de 52 de ani”, a transmis IPJ Arad.
 
Potrivit poliţiştilor, şoferul autoturismului, un bărbat de 50 de ani, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 52 de ani.
 
”În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, la faţa locului, alte 6 victime fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijri medicale de specialitate. Din primele concluzii, 3 ar fi rănite grav şi 3 uşor: şoferul autoutilitarei, şoferul autoturismului şi un pasager din autoturism. Dintre persoanele rănite grav, transportate la spital, una a decedat”, a precizat IPJ Arad.
 
Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc în localitatea Horia din judeţul Arad.
 
FOTO: ISU Arad
FOTO: ISU Arad
 
”Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. La locul evenimentului au fost alocate două ambulanţe SAJ. La locul evenimentului, au fost suplimentate forţele şi mijloacele cu două ambulanţe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă”, a transmis ISU Arad. 
 
În urma accidentului, un om a murit pe loc, iar un al doilea a fost resuscitat, însă acesta nu a răspuns manevrelor, fiind şi el declarat decedat. Alte şase persoane au fost rănite.
 
Poliţiştii urmează să stabilească cum a avut loc acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.