Un microbuz cu 11 oameni la bord s-a răsturnat, vineri după-amiază, între Nădlac şi Arad, pe autostrada A1. A fost activat Panul roşu de intervenţie, la locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare, autospeciala pentru transport victime multiple, ambulante SMURD şi echipaje ale Poliţiei. Potrivit IGSU, sunt nouă victime: o persoană a murit, o alta are diverse traumatisme, iar ceilalţi şapte pasageri sunt în stare bună, refuzând să fie transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Iaşi, în microbuz erau 9 persoane. Dintre acestea, o persoană a murit, o altă persoană este transportată la UPU, fiind preluată de elicopterul SMURD, iar celelalte 7 sunt în stare bună şi refuză transportul la spital.

Planul Roşu a fost dezactivat.
 
Traficul pe A1 este blocat pe sensul spre Arad, circulaţia fiind deviată pe DN 7G - DN 7.

UPDATE - ”După prima evaluare medicală, sunt 9 victime, dintre care o persoană a suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi o persoană prezintă diverse traumatisme. Ceilalţi 7 pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite”, a transmis IGSU.

Nu sunt persoane încarcarate.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Arad, un accident rutier a avut loc pe autostrada A1, în judeţul Arad, pe sensul Nădlac spre Arad.

Acolo se deplasează AT5002, descarcerarea uşoară, autospeciala de transport victime multple, echipaje SMURD din Arad, Nădlac, Curtici, Vinga, Chişineu Criş, Ineu, Sebiş, Gurahonţ.

Totodată, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.