Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la cuptorul de uscare al unei fabrici din Arad care produce hote de bucătărie, iar pompierii au intervenit cu 6 autospeciale. Din primele informaţii reiese că nu s-au înregistrat persoane rănite. Incendiul a fost stins după aproximativ o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul a fost lichidat, iar pompierii monitorizează locul pentru a găsi eventuale focare ascunse. Cauza izbucnirii focului va fi stabilită în urma cercetărilor.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, incendiul a izbucnit vineri seară, la o fabrică aflată în zona industrială a municipiului Arad.
 
”Incendiu cuptor de uscare la o fabrică în zona industrială. Intervin 3 autospeciale de stingere, 1 autospecială descarcerare şi 1 autospecială de lucru şi salvare la înălţimi pentru protecţia personalului şi o autospecială SMURD de la punctul de lucru din Vladimirescu. Incendiul se manifestă pe aproximativ 20-30mp”, transmite ISU Arad.
 
Din primele informaţii, nu au sunt înregistrate victime.
 
Fabrica produce hote de bucutărie, iar cuptorul care a fost cuprins de flăcări este folosit pentru uscarea hotelor, după vopsire.
 
Opt angajaţi care se aflau în tură, la momentul izbucnirii incendiului, s-au autoevacuat, ei fiind în siguranţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.