O femeie din municipiul Arad a sunat, miercuri, la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că ar fi ameninţată şi că pe unul dintre autoturismele sale se află un dispozitiv străin. La locul indicat intervin poliţişti, jandarmi, pompieri şi pirotehnişti. Femeia ar fi o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad, care s-a pensionat la începutul lunii. În urma investigaţiilor, poliţiştii şi pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv suspect pe maşina femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect”, a precizat IPJ Arad.

Circulaţia rutieră a fost reluată pe strada Mărăşeşti din Arad.

UPDATE - Potrivit presei locale din Arad, femeia care a solicitat intervenţia poliţiştilor şi pirotehniştilor după ce ar fi observat un dispozitiv suspect pe maşina sa se numeşte Liliana Ştef şi este o fostă judecătoare de la Tribunalul Arad. Aceasta s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehnişti”, a transmis IPJ Arad.

FOTO: IPJ Arad
FOTO: IPJ Arad
La faţa locului se află efective ale IPJ Arad, ISU Arad şi IJJ Arad.
 
Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti din municipiul Arad.
 
În 29 mai 2021, tot în Arad, maşina omului de afaceri Ioan Crişan a explodat, după ce pe autoturism a fost montat un dispozitiv exploziv. În urma exploziei, omul de afaceri care se afla în autoturism a murit. Atunci, suflul exploziei a fost atât de puternic încât a spart geamurile locuinţelor din apropiere.
 
Poliţiştii nu i-au găsit, nici până în prezent, pe cei care au montat dispozitivul explozibil pe maşina omului de afaceri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.