Doi bărbaţi au fost grav răniţi, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc între localităţile Nadab şi Cintei din judeţul Arad. Maşina în care se aflau a lovit puternic un parapet metalic de la marginea drumului. Unul dintre răniţi a fost preluat de elicopterul SMURD. Şoferul, care avea permisul de conducere suspendat, fugea de poliţie când a avut loc accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Un echipaj de poliţie al Secţiei 3 Rurală Chişineu-Criş, aflându-se într-o acţiune de impunere a respectării legislaţiei rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, într-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, derapând în şanţ”, a transmis IPJ Arad.
 
În urma impactului, bărbatul aflat la volan, in vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, a fost şi el rănit.
 
”Din verificări, a reieşit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis”, a precizat IPJ Arad.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs între localităţile Nadab şi Cintei. Acolo au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, fiind chemat în sprijin elicopterul SMURD, a transmis ISU Arad. 
 
În urma accidentului, doi bărbaţi au fost grav răniţi. Unul dintre aceştia nu era încarcerat la sosirea echipajelor de pompieri, dar a fost rănit şi a fost preluat de autospeciala SMURD care l-a dus la UPU Arad. Cel de-al doilea bărbat era încarcerat. El a fost extras din maşina grav avariată şi a fost preluat de elicopterul SMURD în stare gravă.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.