Doi lei au scăpat din cuşcă joi, a Grădina Zoologică din Rădăuţi, locuitorii oraşului prmind mesaj RO-Alert prin care erau avertizaţi să evite zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În dimineaţa zilei de 9 iunie, în timpul igienizării cuştilor, doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora şi au rămas liberi în parcul Zoo. Imediat, s-a activat planul pentru situaţii de urgenţă, perimetrul parcului Zoo fiind asigurat de forţele de ordine ( Poliţie, Jandarmerie şi Poliţie Locală ). A fost chemat medicul veterinar Constantin Lazăr, care a tranchilizat ambele feline. Perimetrul parcului Zoo este în siguranţă în momentul actual!”, anunţă reprezentanţii grădinii zoologice.
Reprezentanţii grădinii zoologice dau asigurări că nicio clipă populaţia municipiului Rădăuţi nu a fost pusă în pericol, mai mult, în acel moment, în parcul Zoo nu existau vizitatori.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Mesajul semnala ”prezenţa necontrolată a doi lei, în proximitatea grădinii zoologice”. 
„A fost semnalată prezenţa necontrolată a doi lei în municipiul Rădăuţi, în proximitatea Zoo. Evitaţi zona şi fiţi prudenţi. Păstraţi distanţa faţă de animale şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acestea sau să le hrăniţi”, este avertizarea primită de cei din Rădăuţi.
Leii, care au ieşit în timp ce li se făcea curat în cuşcă, nu au părăsit incinta grădinii zoologice.
La această oră, sunt aşteptaţi medicii veterinari care urmează să tranchilizeze animalele, pentur a fi capturate.
În momentul producerii incidentului, în incinta grădinii zoologice nu erau vizitatori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.