Autorităţile din Timişoara intervin, marţi, după ce s-a primit o alertă cu bombăp care vizează Liceul Sanitar ”Ana Aslan” din municipiu, peste 450 de persoane fiind evacuate. În urma verificărilor s-a stabilit că apelul a fost făcut de un adolescent de 16 ani, acelaşi care a sunat şi în cursul zilei de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Timiş a precizat că, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancţionat contravenţional.

În urma apelului, 450 de persoane au fost evacuate. 

”Tânărul a sunat în repetate rânduri sesizând alerte cu bombă”, a mai transmis IPJ Timiş. 
 
Adolescentul a sunat şi în cursul zilei de luni şi a anunţat o bombă într-o unitate de învăţământ din municipiu. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ”Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12:39, poliţiştii Secţiei 1 Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe bulevardul Revoluţiei din 1989 din municipiul Timişoara s-ar afla o bombă”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.  

Instituţia vizată este Liceul Sanitar ”Ana Aslan”.  

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, jandarmi, pompierii şi echipaje medicale.  

Peste o sută de persoane au fost evacuate preventiv.  

Poliţiştii efectuează verificări pentru verificarea veridicităţii celor sesizate şi pentru identificarea apelantului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.