Un avion de mici dimeniuni a aterizat forţat sâmbătă pe un câmp din zona localităţii Vinţu de Jos, în urma impactului pilotul fiind rănit. Pilotul este un om de afaceri din judeţul Alba, care a mai avut un accident similar în 2013, la acea dată fiind rănit uşor după ce a aterizat forţat cu avionul pe o păşune din apropiere de Alba Iulia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Alba: Pilotul rănit după ce a aterizat forţat cu avionul este un om de afaceri. Bărbatul a mai avut un accident similar în 2013

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba Alina Marescu a declarat sâmbătă pentru News.ro că avionul de mici dimensiuni a aterizat forţat în condiţii care nu sunt cunoscute încă, pe un câmp din apropierea localităţii Vinţu de Jos.

În urma incidentului, pilotul a fost rănit.

"La faţa locului am mobilizat două ambulanţe SMURD şi un echipaj depompieri. Persoana din avion este conştientă, având posibile fracturi la nivelul picioarelor. Victima urmează să fie preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Târgu Mureş", a precizat Alina Marescu.

Potrivit sursei citate, în aeronavă se afla doar pilotul, iar cauzele care au dus la aterizarea forţată vor fi stabilite în urma unei anchete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.