Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, pe DN 7 C, Transfăgărăşan, di cauza maşinilor parcate neregulamentar, pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Colegii mei sunt la Bâlea Lac, sunt în continuare maşini parcare neregulamentar din cauza cărora traficul este îngreunat. Poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului. Conducătorii autoturismelor parcate neregulamentar vor fi sancţionaţi contravenţional”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr. 

Poliţiştii fac apel la şoferi să dea dovadă de bun simţ şi politeţe, pentru a putea gestina situaţia creată în zonă. 

ŞTIRE IN IŢIALĂ: Potrivit imaginilor postate pe Facebook, traficul rutier pe Transfăgărăşan, în apropiere de Bâlea Lac, se desfăşoară cu dificultate sâmbătă.  

În zonă, numărul de maşini este foarte mare, iar mulţi dintre şoferi parchează neregulamentar, blocând carosabilul.  

”Uitaţi-i cum parchează pe Transfăgărăşan, lângă Bâlea Lac, pe contrasens şi din această cauză se creează ambuteiaje mari....Maşini părăsite, oameni ”civilizaţi”. Din această cauză, traficul este blocat. Modalitate de a parca...locuri în parcare sunt, dar...uitaţi cum a parcat şi ăsta, câtă lipsă de civilizaţie...”, afirmă cel care a înregistrat imaginile pe care le-a postat pe Facebook.  

Acesta susţine că sunt cozi de maşini de sute de metri, fără a fi echipaje de poliţie în zonă. 

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au precizat că sunt echipaje în zona Bâlea Lac pentru a evalua situaţia, a dirija traficul şi a identifica şi sancţiona şoferii care au parcat neregulamentar.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.