Un adolescent de 18 ani, posibil înecat în Dunăre în dreptul localităţii Zimnicele, este căutat de echipaje din Giurgiu şi Teleorman. O fată de 16 ani care se afla cu el a fost salvată de cetăţeni bulgari care erau cu o barcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Începând cu ora 21.00, misiunea de căutare a tânărului dispărut în fl. Dunărea a fost întreruptă din cauza întunericului. Scafandrii ISU Teleorman şi ISU Giurgiu vor relua căutările mâine de dimineaţă, începând cu ora 06.00”, a trasmis ISU Teleorman. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Misiune de căutare a unui tânăr, de cca. 18 ani, posibil înecat în Fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Zimnicele. Se pare că împreună cu acesta se afla şi o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câţiva cetăţeni bulgari cu o barcă”, a transmis, joi seară, ISU Teleorman.  

Sursa citată a precizat că fata este în grija echipajului medical al SAJ Teleorman. 

Misiunea de căutare este efectuată, la ora transmiterii acestei ştiri, de echipajele de scafandri din cadrul ISU Teleorman şi ISU Giurgiu, care acţionează în zonă cu o barcă de salvare şi echipamente specifice. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.