Un adolescent de 13 ani din Galaţi este căutat de poliţişti după ce a plecat de acasă, în urma unei discuţii cu tatăl său, şi nu a mai revenit. El s-a urcat într-un tren cu destinaţia Bucureşti. Băiatul a fost găsit în Gara de Nord din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit Poliţiei Galaţi, băiatul a fost găsit în Gara de Nord din Bucureşti, fiind preluat de poliţiştii de la Transporturi.
 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Galaţi, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Druţu Angelin George, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuţii telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, şi nu a mai revenit”, a transmis Poliţia Română.
Adolescentul are 1,60 metri înălţime şi aproximativ 60 de kilograme, păr şaten, ochi verzi. 
 
La momentul plecării, el era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi şi pantofi sport, de culoare albă.
 
”În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet de tren din gara CFR Galaţi şi s-a urcat în trenul cu destinaţia Bucureşti. A fost recunoscut de mama sa, în urma vizionării înregistrărilor video de pe camerele de supraveghere”, a precizat sursa citată.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.