Accidentul din judeţul Neamţ a fost provocat de şoferul maşinii din care toţi cei trei ocupanţi au murit. Victinmele au între 3 şi 56 de ani. Maşina a fost condusă de mama copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcţia Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bacău”, a transmis, luni, POliţia Judeţeană Neamţ. 

Sursa citată a precizat că, ulterior, autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifeşti, ce se deplasa din direcţia Roman spre Bacău.

”Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoare auto şi doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman şi rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 şi 41 de ani şi a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani”, au mai transmis poliţiştii. 
 
În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii din Neamţ anunţă, luni, că au stabilit vârstele persoanelor care au decedat în accidentul de pe DN 2. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, o femeie de 31 de ani şi un copil de 3 ani.

Cei trei erau rude, bărbatul fiind tatăl femeii şi bunicul copilului.

Surse din anchetă au precizat că şoferul maşinii cu trei ocupanţi, ce se deplasa din direcţia Bacău spre Roman, ar fi iniţiat o manevră de depăşire, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara şi autoturismul.

În urma impactului, toate cele trei persoane din maşină au murit, fiind găsite inconştiente de către echipajele medicale. Manevrele de resuscitare nu au avut succes la niciuna dintre cele trei victime.

Poliţiştii anunţă că, în curând, traficul în zonă va fi reluat, după ce carosabilul va fi spălat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.