Un accident mortal s-a produs, marţi seară, la ieşirea din comuna Mihail Kogălniceanu spre Constanţa, iar în urma evenimentului rutier în care au fost implicate un autoturism şi un TIR doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră  au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că  impactul s-a produs între un autoturism şi un TIR”, anunţă, marţi seară, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că în urma accidentului rutier au decedat doi bărbaţi aflaţi în autoturism.

Deocamdată, poliţiştii nu au transmis vârstele victimelor sau modul în care s-a produs accidentul, iar cercetarea la faţa locului este în curs de desfăşurare.

”Traficul rutier este blocat pe sensul de mers către municipiul Constanţa”, anunţă IPJ Constanţa.


 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un accident rutier produs la ieşirea din Mihail Kogălniceanu spre Constanţa.
 
La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un TIR. 
 
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au transmis că doi bărbaţi aflaţi în maşină şi-au pierdut viaţa în acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.