Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara, între două maşini, iar una dintre acestea s-a răsturnat pe plafon, pe marginea drumului. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită, fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: IPJ Timiş a revenit şi a transmis că femeia aflată la volan a intrat pe contrasens şi nu bărbatul, aşa cum a transmis iniţial.
 
”O femeie, în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism pe Centura Timişoarei dinspre DJ691 spre Aeroport, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă s-a răsturnat.În urma impactului, bărbatul a decedat, iar femeia a fost rănită şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
UPDATE: Şoferul care a produs accidentul a murit.
 
”Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, conducea un autoturism pe Centura Timişoarei dinspre DJ691 spre Aeroport, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 58 de ani, după care s-a răsturnat. În urma impactului, bărbatul a decedat, iar femeia a fost rănită şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
ISU Timiş a precizat că femeia rănită a fost preluată de ambulanţa SAJ, conştientă şi cooperantă, prezentând politraumatisme.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc, duminică seară, pe şoseaua de centură a Timişoarei, în apropierea Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia”.
 
În urma impactului dintre două autoturisme, unul dintre acestea s-a răsturnat cu roţile în sus pe marginea drumului, iar şoferul ar fi în stare de inconştienţă.
 
În cele două maşini s-ar fi aflat doar şoferii.
 
La faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, ambulanţei şi poliţiei.
 
Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului
 
Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.