Un grav accident rutier s-a produs, duminică după amiază, în judeţul Neamţ, în eveniment fiind implicate două autotrenuri şi două autoturisme. Primele date de la faţa locului arată că şase persoane au fost implicate, iar una este în stop cardio-respirator. De asemenea, date de la faţa locului arată că unul dintre cele două TIR-uri s-a răsturnat în urma impactului. Bărbatul rănit grav în urma accidentului a fost declarat decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE – Poliţia judeţeană Neamţ anunţă că DN 2, blocat în urma accidentului timp ce aproape două ore, a fost deblocat.

 

UPDATE - Bărbatul rănit grav în urma accidentului a fost declarat decedat. Cadrele medicale i-au făcut, timp de câteva zeci de minute manevre de resuscitare, însă fără rezultat. El avea 23 de ani. Femeia aflată cu el în maşină, în vârstă de 20 de ani, a fost rănită, însă era conştientă, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

Şoferul de TIR care a fost rănit în accident, în vârstă de 30 de ani, a fost descarcerat şi dus de asemenea la spital, al suferind politraumatisme în urma accidentului.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs duminică după amiază, în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă, pe DN 2 – E 85, în comuna Cordun, în zona depozitului unui supermarket.

”În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri şi două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Roman”, anunţă ISU Neamţ.

Conform pompierilor, în unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Acestea au fost scoase dintre fiarele maşinii, iar uneia, care se află în stare de semiconştienţă, i se fac manevre de resuscitare de către echipajul de terapie intensivă mobilă.

Cele două persoane din al doilea autoturism şi şoferul celuilalt TIR au ieşit singuri din autovehicule. Unul dintre cele două autotrenuri este răsturnat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.