O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Secţia Chirurgie fuseseră iniţial duse două persoane, însă una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Secţia Ortopedie mai sunt internaţi doi pacienţi.

O femeie în vârstă de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave în urma accidentului, internată la Terapie Intensivă, a decedat sâmbătă seară.

Iniţial, la Spitalul de Ugenţă Floreasca fuseseră aduşi 11 răniţi.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Constanţa, fiind implicate 29 de maşini.

Răniţii au fost distribuiţi la Spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Pantelimon, Bagdasar Arseni, Sf. Ioan şi la Spitalul Universitar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.