Unul dintre bărbaţii arestaţi preventiv care au evadat, duminică, din curtea Secţiei 19 Poliţie din Bucureşti a fost prins luni dimineaţă, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, Costel Grosu a fost prins de poliţişti luni dimineaţă şi se află în custodia Poliţiei Capitalei.

"În prezent, continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru prinderea celei de-a doua persoane. La acest moment nu putem oferi alte detalii, având în vedere faptul că se află în instrumentare un dosar penal constituit", arată Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Duminică după-amiază, în jurul orei 12.30, arestaţii preventiv Costel Grosu şi Marius Tulli Renato au evadat din curtea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Secţiei 19. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi infracţiuni informatice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.