Un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, duminică după-amiază, în staţiunea Costineşti, este căutat de elicopterul SMURD, dar şi de ambarcaţiuni de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, de la Garda de Coastă şi de la Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omenesti pe Mare (ARSVOM). Pe de altă parte, un bărbat de 67 de ani s-a înecat la Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de 19 ani dispărută în mare în staţiunea Costineşti. Forţele alocate de îndată sunt: elicopterul SMURD care survolează zona, scafandrii din cadrul inspectoratului cu o ambarcaţiune, de asemenea două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă şi ARSVOM şi avem la faţa locului şi un echipa de prim-ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica. 
 
Este vorba despre un tânăr de 19 ani din judeţul Călăraşi.
 
De asemenea, cadrele medicale de la ISU Dobrogea au intervenit duminică, la un bărbat scos din mare de către salvamari, în municipiul Constanţa, aflat în stop cardiorespirator. Echipajele medicale i-au făcut manevrele de resuscitare pe plajă şi au reuşit să-l scoată din stopul cardiorespirator. El a fost transportat la ambulanţă, dar aici i s-a făcut din nou rău. Echipajul medical i-a făcut din nou manevre de resuscitare, mai bine de 50 minute, în ambulanţă, dar din păcate bărbatul nu a mai putut fi salvat, constatându-se decesul. 
 
Victima avea 67 de ani şi era din Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.