Un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În această dimineaţă, un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU din Libia", nunţă SPP, care precizează că în prezent, autorităţile desfăşoară o anchetă pentru a elucida circumstanţele  în care s-a produs decesul.

Bărbatul era angajat în Serviciul de Protecţie şi Pază din anul 2004 şi se afla la a treia misiune internaţională ONU, după misiunile în Sudan şi Afganistan.

Conform SPP, el a parcurs toate etapele de pregătire şi de testare necesare îndeplinirii de misiuni internaţionale.

Subofiţerul SPP era căsătorit şi avea doi copii.

"Serviciul de Protecţie şi Pază este alături de familia colegului nostru şi se va ocupa, împreună cu autoritătile ONU, de formalităţile de repatriere", menţionează SPP. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.