Un poliţist din judeţul Arad a fost ridicat de procurorii DIICOT Timişoara şi dus la audieri, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete, tutun şi articole pirotehnice, în urma unor percheziţii care au avut loc, marţi, în Bucureşti şi în 14 judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma percheziţiilor din această dimineaţă, din judeţul Arad, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT Serviciul Teritorial Timişoara, a fost condus, la audieri, un agent din cadrul IPJ Arad”, a transmis, marţi, IPJ Arad.

Instituţia anunţă că se delimitează de activitatea poliţistului.

”Instituţia noastră se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea. Facem precizarea că, indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege”, a mai transmis IPJ Arad.

Potrivit unor surse din rândurl anchetatorilor, în acelaşi dosar mai sunt cercetaţi un poliţist de frontieră şi doi inspectori antifraudă.

Aproape 80 de percheziţii au loc marţi dimineaţă în Bucureşti şi în 14 judeţe, fiind vizate două grupări cu ramificaţii în Cehia, Bulgaria şi Ucraina, implicate în contrabandă cu ţigarete, tutun şi articole pirotehnice, precum şi în spălarea banilor. Prejudiciul este de peste 12,7 milioane de euro.

Peste 50 de persoane sunt duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.