Un pistol, trei încărcătoare şi 100 de cartuşe au fost găsite de autorităţi în Portul Constanţa, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, bunurile fiind destinate unui bărbat de 70 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat, în 15 ianuarie, la controlul amănunţit făcut de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud la un container sosit din SUA, container ce conţinea bunurile personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 70 de ani. 
 
"În urma controlului, au fost descoperite o armă de foc tip pistol, trei încărcătoare de 9 mm, 100 cartuşe 9 mm şi alte dispozitive din plastic aferente pistolului, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul I.P.J. Constanţa”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă.
 
Sursa citată a precizat că poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi folosirea de acte nereale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.