O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, duminică seară, în urma unui accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Ghimpaţi din judeţul Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, Constantin Vasilache, primele informaţii arată că şoferul unui autoturism Renault care se îndrepta spre Alexandria a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un BMW care circula regulamentar.

În urma impactului, o pasageră din autoturismul care circula regulamentar a fost grav rănită şi a murit în ambulanţă, în drum spre spital.

FOTO - ISU Giurgiu
FOTO - ISU Giurgiu

De asemenea, alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giugiu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.