O tânără în vârstă de 22 ani ani a murit şi alte patru persoane, între care doi copii de trei şi opt ani, au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă după amiază, pe drumul naţional (DN) 5, la ieşirea din municipiul Giurgiu, unde două autovehicule s-au ciocnit după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentaţii Poliţiei Judeţene Giurgiu, accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Daia, judeţul Giurgiu, a pierdut controlul asupra direcţiei pe DN5, maşina ajungând pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de un şofer din Bucureşti în vârstă de 37 de ani.

FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu

În urma impactului deosebit de puternic, autovehiculul care a pătruns pe contrasens s-a răsturnat, pasagera din dreapta şoferului, o tânără în vârstă de 22 de ani, rămânând încarcerată. Femeia a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, două dintre aceste fiind copii, în vârstă de trei şi opt ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.