O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, joi dimineaţă, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în curtea unei societăţi comerciale din comuna argeşeană Bascov. Şoferul vinovat este coleg cu răniţii, iar primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând în grupul de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Trei dintre victimele accidentului produs în curtea unei firme din Argeş sunt cetăţeni sârbi

Trei dintre victimele accidentului produs joi dimineaţă în curtea unei firme din comuna argeşeană Bascov sunt cetăţeni sârbi, iar primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, intrând în grupul de oameni.

Femeia moartă în accidentul produs în curtea firmei Leoni din comuna Bascov este cetăţean sârb, la fel ca şi doi dintre răniţi, ceilalţi trei răniţi fiind români.

Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, Luminiţa Paul, cei cinci răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti, patru dintre ei având răni uşoare, iar a cincea, o femeie româncă, fiind în stare gravă.

Primele informaţii din ancheta Poliţiei arată că şoferul care a intrat în plin în grupul de angajaţi se afla la volanul unui autoturism BMW, a venit de pe o stradă, a intrat în spaţiul destinat angajaţilor şi a lovit oamenii, în condiţiile în care din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul volanului.

Bărbatul a declarat că nu a produs accidentul cu intenţie.

Accidentul a avut loc în comuna Bascov, în curtea societăţii Leoni, în momentul în care mai mulţi angajaţi ai firmei se aflau în pauză de masă. Şoferul a ieşit dintr-o parcare, a accelerat foarte tare şi a intrat în plin cu maşina în grupul de oameni, iar în urma impactului o femeie a murit şi alte cinci persoane au fost rănite.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au declarat că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, trei dintre răniţi fiind preluaţi de echipaje SMURD, iar doi de salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, mai multe femei au făcut atacuri de panică, primiri îngrijiri medicale la faţa locului.

Bărbatul care a intrat cu maşina în grupul de oameni are 22 de ani şi este coleg cu cei răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.