Un bărbat de 38 de ani care conducea băut un microbuz de marfă a intrat, vineri, într-un cap de pod de pe DN 7, la limita judeţului Sibiu cu Vâlcea. Şoferul a fost transportat la spital. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs pe DN 7, la limită cu judeţul Vâlcea.

”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul unui microbuz de transport marfă, în timp ce conducea vehiculul pe DN 7, având direcţia de deplasare spre Vâlcea, într-o curbă a pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod”, a transmis IPJ Sibiu.

Şoferul de 38 de ani a suferit un traumatism de genunchi şi traumatism toracic, fiind transportat la UPU Sibiu, pentru investigaţii suplimentare, au precizat reprezentanţii SAJ.

Potrivit Poliţiei, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de către poliţiştii rutieri, fără valori mari de trafic la această oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.