Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a intervenit, sâmbătă seara, pentru preluarea unui muncitor care a căzut de pe o macara în dana de gabare a Portului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că nava SAR Ares a fost solicitată, sâmbătă, în jurul orei 20.45, de către Căpitănia Constanţa să intervină de urgenţă pentru preluarea unui muncitor portuar care a căzut de pe o macara.
 
“Operaţiunea se desfăşoară în dana de gabare, la nava Belmoira, sub pavilion Norvegia. SAR Ares s-a deplasat cu rapiditate în zona indicată, împreună cu un echipaj SMURD. Aceştia au preluat victima la bordul navei SAR şi se îndreaptă cu aceasta spre Gara Maritimă. Victima este sub supravegherea echipajului medical de la bordul navei SAR Ares”, au transmis reprezentanţii ARSVOM. 
 
Sursa citată a adăugat că bărbatul rănit a fost predat serviciilor medicale din Gara Maritimă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.