Un copil de trei ani care se afla cu părinţii în centrul oraşului Timişoara şi care a ajuns pe şosea a fost lovit de o maşină, luni, fiind dus de urgenţă la spital. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Regele Ferdinand I, dinspre bulevardul C.D. Loga înspre bulevardul Republicii, iar la un moment dat ar fi surprins şi acroşat un minor în vârstă de 3 ani, care se afla cu părinţii, iar din joacă ar fi fugit şi ar fi pătruns pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv minorul în vârstă de 3 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.
 
Şoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.