Un bărbat de 34 de ani din Vrancea diagnosticat cu noul coronavirus care a fugit dintr-un spital din Capitală a fost prins, miercuri seara pe raza judeţului Buzău. El fusese arestat preventiv, fiind diagnosticat în penitenciar. După ce măsura arestului a fost revocată, el a fost transferat la Spitalul ”Marius Nasta” din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Bărbatul fusese arestat preventiv pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, fiind testat pozitiv cu coronavirus în arestul Poliţiei Vrancea. După confirmare, a fost transferat la spitalul penitenciar Jilava, fiind unitate de suport pentru  cei din arest si detinuţi. Între timp, măsura arestării preventive a fost revocată, dar cum bărbatul fusese confirmat cu coronavirus, nu a fost lăsat să plece acasă, ci a fost dus la Spitalul Marius Nasta din Bucureşti, de unde a fugit miercuri seară.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IPJ Buzău, în seara de 29 aprilie, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unităţii medicale de pe raza municipiului Bucureşti, fără încuviinţarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

Poliţiştii au organizat filtre pe şoselele din judeţ iar în jurul orei 21.00 persoana a fost identificată pe DN2 E85, pe raza comunei Oreavu, în timp ce se deplasa cu un taxi către Vrancea.

„Autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanţii maşinii au fost atenţionaţi să rămână în autoturism, timp în care poliţiştii au asigurat zona până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării. Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliţie din Buzău şi Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinaţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău Ane-Marie Vrapciu.

Bărbatul de 34 de ani din Vrancea diagnosticat cu SARS-COV-2 şi şoferul autoturismului, un bucureştean de 46 de ani, au fost predaţi echipajului ISU Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.