Un bărbat neidentificat a fost accidentat mortal de tren, joi după-amiază, în apropiere de Gara Vaslui, varianta cea mai probabilă luată în calcul de către poliţişti fiind cea a unei sinucideri. Mecanicul de locomotivă a povestit anchetatorilor că persoana în cauză s-a aşezat de-a latul pe şinele de cale ferată chiar înainte de a trece trenul pe sectorul respectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, accidentul feroviar s-a petrecut în zona podului de fier de peste râul Delea din apropiere de Gara Vaslui, după ce trenul inter-regio Iaşi - Bucureşti a lovit un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită.

Mecanicul de locomotivă a spus anchetatorilor că bărbatul, de aproximativ 50 de ani, s-a aşezat de-a latul pe şinele de cale ferată chiar înainte de a trece trenul pe sectorul respectiv.

Pe timpul cercetărilor, poliţiştii au găsit în zona accidentului şi o sticlă de băutură.  

”Deocamdată, nu ne putem pronunţa cu privire la cauza accidentului, însă, se pare, că ar fi vorba despre o sinucidere. Se fac cercetări pentru identificarea persoanei”, a declarat, joi, pentru News.ro responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Reprezentanţii Staţiei CFR Vaslui au precizat că circulaţia trenurilor pe magistrala 660 nu a fost afectată, inclusiv trenul inter-regio Iaşi - Bucureşti care a provocat accidentul reluându-şi cursa după câteva minute de întârziere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.