Un bărbat monitorizat electronic de Poliţie din cauza mai multor infracţiuni grave s-a spânzurat, oamenii legii fiid alertaţi de dispozitivul special montat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Conform IPJ Vrancea, miercuri dimineaţă, la Compartimentul de Supraveghere a Monitorizării Electronice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a fost primită o alertă generată de dispozitivul montat unei persoane supravegheate, de 38 ani, din comuna Goleşti. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Deplasată de urgenţă la faţa locului, patrula de poliţie a pătruns în curtea locuinţei persoanei şi a constatat că aceasta s-a spânzurat.
 
Ambulanţa sosită la faţa locului a constatat decesul bărbatului.
 
Pe numele persoanei decedate fusese emis ordin de protecţie, cu monitorizare electronică pentru 3 luni, începând cu data de 5 iulie, pentru fapta de violenţă în familie, faţă de fosta concubină. 
 
Poliţiştii vrânceni continuă cercetările  pentru ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.