Un bărbat care a ieşit din penitenciar în urmă cu zece zile a fost prins de poliţiştii din Bucureşti în timp ce sustrăgea un telefon din geanta unei femei, cetăţean străin. Fapta s-a produs într-un mijloc de transport, în Sectorul 1. Bărbatul fusese condamnat tot pentru furt de la un alt cetăţean străin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că a fost prins în flagrant un bărbat în vârstă de 50 de ani care a sustras un telefon mobil din geanta unei femei, cetăţean străin.

”Sâmbătă, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au observat trei bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia, astfel că au procedat la supravegherea acestora. În jurul orei 14:00, unul dintre aceştia a fost prins în flagrant imediat după ce a sustras un telefon mobil din geanta unei femei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport pe raza Sectorului 1”, anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţi, iar prejudiciul a fost recuperat. Suspectul a fost reţinut, fiind cercetat pentru furt calificat.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul a ieşit în urmă cu zece zile din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă tot pentru furt.
Bărbatul opera cu predilecţie pe transportul în comun ce face legătura cu aeroportul. Fapta anterioară a fost comisă tot asupra unui cetăţean străin care mergea la aeroport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.