Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit joi dimineaţă, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în apropierea falezei din municipiul Tulcea. El a fost scos din apă de pompieri, iar cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, fără succes însă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi dimineaţa pentru scoaterea unei persoane căzute din barcă în apropierea falezei din Tulcea.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, o ambarcaţiune şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Persoana căzută în apă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost scoasă de pompieri, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor de a-l salva, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.