Un bărbat de 32 de ani din judeţul Ilfov s-a înecat la Costineşti, sâmbătă, acesta fiind cel de-al doilea caz înregistrat pe litoral în cursul acestei zile, prima victimă fiind tot un bărbat din Ilfov. La faţa locului a intervenit elicopterul SMURD, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate la Costineşti, unde un bărbat a fost scos inconştient din mare de către salvamari. La faţa locului s-au deplasat elicopterul SMURD, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi una SMURD. Cadrele medicale au făcut zeci de minute manevre de resuscitare bărbatului, dar nu au reuşit să-l aducă la viaţă, fiind declarat decesul. 
Victima avea 32 de ani şi era din judeţul Ilfov.
Acesta este cel de-al doilea caz de înec pe litoral din această zi, după ce sâmbătă dimineaţă şi-a pierdut viaţa tot un bărbat din Ilfov, de 46 de ani, pe plaja de la Corbu. 
De la începutul anului 12 persoane s-au înecat în mare, printre care şi un copil.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.