Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, fiind conştient, dupăce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit în judeţul Sălaj. Rănitul a fost transportat cu un elicopter SMURD la Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rutier la ieşire din localitatea Răstoci în care sunt implicate un TIR şi un autoturism. Victimele din autoturism au fost încarcerate”, a transmis ISU Sălaj.

Sursa citată a precizat că victimele au fost scoase din maşină, iar pentru şofer, care nu prezenta semne vitale, s-au aplicat manevre de resuscitare.

”Din nefericire, şoferul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat, iar pasagerul din dreapta va fi transportat de către elicopter la UPU Baia Mare”, au mai precizat popierii din Sălaj.

Poliţiştii vor stabili împrejurprile în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.