Un bărbat de aproximativ 45 de ani a murit, marţi seară, pe autostrada A1, pe direcţia Timişoara - Arad, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Poliţiştii urmează să stabilească exact cum a avut loc acest accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, accidentul a avut loc în apropiere de kilometrul 533 pe autostrada A1, pe direcţia Timişoara - Arad, în zona localităţii Vinga.
 
Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare, SMURD TIM Arad şi SMURD Vinga. 
 
”La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, prezenta semne incompatibilie cu viaţa.  Acesta a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD TIM. Pompierii arădeni au asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului”, precizează ISU Arad.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.