Un bărbat a dat foc gardului unui club din Costineşti, iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Poliţiştii constănţeni au început cercetările în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi luni, de un bărbat de 36 de ani cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani a dat foc unei porţiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează. 
Incendiul a fost  stins în scurt timp, fără intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.
 
Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se observă cum un bărbat se apropie de gardul, îl stropeşte cu o substanţă, iar apoi dă foc cu ţigara aprinsă pe care o avea în mână. Apoi, el fuge în direcţia din care venise. Mai multe persoane aflate în club intervin şi reuşesc stingerea focului. 
Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.