Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare şi Moraviţa, judeţul Timiş, au depistat două autoturisme în valoare de peste 20.000 de euro, care erau căutate de autorităţile din Belgia şi Elveţia. Faţă de cei doi şoferi se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire, iar mijloacele de transport au fost indisponibilizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 13.07.2023, în jurul orei 10:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, conducând un microbuz marca Renault, înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuţele de înmatriculare şi autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia. Microbuzul, în valoare de aproximativ 4000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.
 
De asemenea, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în timp ce executa o misiune specifică în localitatea Denta, a oprit pentru verificări un autoturism marca Audi Q5, condus de un cetăţean român, având numere de înmatriculare elveţiene.
 
”La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca "bun căutat pentru confiscare",alertă introdusă de autorităţile din Elveţia. Autoturismul, în valoare de peste 16.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliţia de Frontieră. 
 
În ambele situaţii, poliţiştii de frontieră timişeni fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.