Un autoturism a lovit, duminică, un autobuz parcat pe o stradă din municipiul Sibiu, iar un tânăr de 24 de ani, găsit în stop cardio-respirator, a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe echipaje de pompieri, medicale şi poliţişti au intervenit, duminică, la un accident rutier produs în municipiul Sibiu.

” Poliţiştii Birouluii Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că şoferului unui autoturism, în vârstă de 24 de ani, sibian, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz staţionat în staţie”, a transmis Poliţia Judeţeană Siiu.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă şi SMURD au transmis că tânărul de 24 de ani a fost găsit în stop cardio-respiratori, dar nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decesul.

Alte persoane din autobuz nu au suferit vătămări corporale.

În zonă traficul rutier este îngreunat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.