Un autotren încărcat cu material lemnos s-a răsturnat, sâmbătă, pe DN 17 (E58), în zona localităţii Piatra Fântânele, şoferul fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe din Vatra Dornei. Traficul pe drumul care leagă Vatra Dornei de Bistriţa este îngreunat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, un autotren s-a răsturnat în localitatea Piatra Fântânele (Bistriţa-Năsăud).

La locul accidentului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Poiana Stampei, cu autospeciala cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, însă nu au existat persoane încarcerate.

Şoferul a fost transportat la CPU Vatra Dornei.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului în care un autotren încărcat cu material lemnos s-a răsturnat pe marginea drumului, circulaţia pe DN 17 (E58) Vatra Dornei - Bistriţa se desfăşoară uşor îngreunat în zona localităţii Poiana Stampei, în judeţul Suceava.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.