Un al treilea bărbat implicat în scandalul din clubul din Mamaia din urmă cu trei săptămâni, în urma căruia o persoană a fost rănită, a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind reţinut. Alţi doi au fost reţinuţi în urmă cu două zile, ei fiind anchetaţi sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţie Judeţeană Constanţa a anunţat că, în urma cercetărilor făcute după scandalul din clubul din Mamaia a fost identificat un al treilea bărbat, în vârstă de 27 de ani, bănuit de implicarea în acel conflict. 
 
El a fost prins, joi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind dus la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, pentru audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, vineri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.
 
În 25 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Investigaţii Criminale, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Călăraşi, Ilfov, respectiv municipiul Bucureşti, fiind descoperite mai multe arme albe.
 
Doi bărbaţi au fost duşi atunci la audieri. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar apoi a fost luată decizia cercetării lor sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept. 
 
Cei trei sunt suspectaţi că, în 14 mai, au provocat un scandal într-un club din Mamaia, în urma căruia un bărbat a fost rănit.
 
"Poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din staţiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul braţului. Conform cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment”, au mai precizat poliţiştii constănţeni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.