O turmă de porci mistreţi care a ajuns pe autostrada A6, în Timiş, a fost lovită în plin, vineri, de două autoturisme şi un autocar. Mai multe animale au murit. Nicio persoană nu a fost rănită, însă rămân pagubele materiale provocate maşinilor în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mai multe echipaje de poliţişti şi pompieri au fost chemate să intervină pe autostrada A6, vineri, în zona localităţii Balinţ, în apropiere de Lugoj, unde o turmă de porci mistreţi a fost lovită de mai multe maşini. Cinci cadavre de porci mistreţi au fost luate de pe carosabil.
 
Animalele sălbatice provin, se pare, de pe un fond privat de vânătoare.
 
Angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara au făcut verificări pe autostradă pentru a vedea cum au reuşit să pătrundă animalele sălbatice.
 
Potrivit anchetatorilor, este posibil că mistreţii să fi sărit un gard pe care localnicii l-ar fi îndoit în vecinătatea unui pod.
 
În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, însă pagubele provocate maşinilor sunt însemnate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.