Turistul francez, angajat al Ambasadei Franţei la Bucureşti, ale cărui semnalmente au fost făcute publice luni, fiind dat dispărut după ce a plecat pe munte, pe Valea Prahovei, a fost găsit mort, marţi. Primele indicii arată că el a căzut 80 de metri într-o prăpastie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Turistul francez ale cărui semnalmente au fost făcute publice, luni, de către Salvamont Buşteni şi de către poliţie, bărbatul fiind dat dispărut după ce a plecat pe munte, a fost găsit decedat într-o prăpastie. Trupul său a fost descoperit în partea inferioară a Jepilor Mici din Masivul Bucegi, la confluenţa cu Valea Spumoasă, a declarat pentru News.ro şeful Salvamont Buşteni, Laurenţiu Paraschiv. 
Cadavrul va fi recuperat de către salvatorii montani. 
Luni seară, salvamontiştii şi Poliţia judeţeană Prahova au făcut publice semnalmentele bărbatului de 58 de ani, care nu a mai putut fi contactat după ce a plecat într-o drumeţie în Masivul Bucegi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.