Un şofer a fost depistat de poliţiştu în timp ce conducea cu aproape 200 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 100 km/h.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii Serviciului Rutier Tulcea au depistat în trafic, sâmbătă, pe DN22 - E87, pe relaţia Tulcea-Constanţa, un autoturism care circula cu viteza de 196 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h.
“Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din judeţul Tulcea. Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, a precizat IPJ Tulcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.