Un microbuz în care se aflau zece persoane a ieşit de pe carosabil joi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, iar o persoană a fost rănită. O autospecială de transport personal şi victime multiple s-a deplasat în zonă pentru a prelua persoanele din microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, un microbuz a ieşit de pe carosabil, iar o persoană a fost rănită.

Autospeciala de Transport Personal şi Victime Multiple (ATPVM) primită în sprijin de la ISU Dobrogea a plecat pentru a prelua persoanele din microbuz. De asemenea, la faţa locului au fost trimise şi echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi de la Drumuri Naţionale.

De asemenea, între localităţile Saraiu şi Topolog trei TIR-uri şi un autoturism au derapat şi au ajuns în şanţ.

O altă intervenţie a avut loc în localitatea Sarinasuf,unde un bărbat de 64 de ani, cu insuficienţă respiratorie, dependent de oxigen, a sunat la 112 întrucât energia electrică era oprită în localitate. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Tulcea cu insuficienţă respiratorie gravă.

Un TIR cu remorcă a derapat şi a ajuns în şanţ la ieşirea din localitatea Cataloi spre Nalbant, iar în zonă circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Frecăţei intervine cu un utilaj.

Totodată, aproape 30 de localităţi din judeţul Tulcea nu sunt alimentate cu energie electrică din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.