Un bărbat de 70 de ani, din Tulcea, a murit vineri seară după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o apă adȃncă de aproximativ trei metri, fiul său, în vȃrstă de 50 de ani, reuşind să se salveze. Pentru scoaterea victimei a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în localitatea Poşta, comuna Frecăţei, pentru salvarea a două persoane, tată şi fiu, de 70 de ani, respectiv 50 de ani, care s-au răsturnat cu tractorul într-o apă adȃncă de aproximativ trei metri.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cu o barcă pneumatică şi un scafandru.

Bărbatul de 50 a fost scos în viaţă, fiind în afara oricărui pericol.

În cele din urmă, bărbatul de 70 de ani a fost adus la mal, iar cadrele medicale au început efectuarea manevrelor de resuscitare. În pofida eforturilor depuse de către salvatori, bărbatul a fost declarat decedat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.